Forbedring av driftssituasjon 27.10.14

Forbedring av driftssituasjon

27.10.14

Etter de siste ukers negative utvikling av feilrettingstid har det det blitt en positiv utvikling men det er fortsatt noen områder som ikke er normalisert. Under følger en oppdatering av feilrettingstider.

Oversikt over fylker som har forlenget feilrettingstid.

Fylke Antall døgn forlenget Kommentar
Møre og Romsdal Normalisert Endret fra 2 dager
Nordland Normalisert Endret fra 2 dager
Hordaland Normalisert Endret fra 1 dag
Rogaland 4 Ingen endring
Vest-Agder 4 Ingen endring
Aust-Agder 4 Ingen endring
Telemark 4 Ingen endring
Akershus 4 Ingen endring

 

I samarbeid med entreprenørene følger vi også opp leveringstider og utsatte ordre. Antall utsatte ordre har økt de siste ukene. I forhold til leveringstider så vil vi komme tilbake med informasjon etter at driftssituasjonen er blitt normalisert. De fylkene som har lengst leveringstid er: Vestfold, Hordaland og Aust-Agder