Feil på internett

Noen av våre kunder opplever problemer med å koble seg på internett. Telenor jobber nå med feilretting. Feilen rammer enkelte fastnettkunder over hele landet. Det er vanskelig å fastslå med sikkerhet hvor mange som er berørt av feilen, men flere melder via kundeservice at de har problemer. Feilen fører til at enkelte kunder ikke klarer å koble seg på internett, og fellesnevneren er at internettlampen lyser rødt på modemet. Telenor vil komme tilbake med mer informasjon så raskt vi har noe nytt å melde. I mellomtiden kan kunder forsøke å foreta en omstart på sitt modem for å teste om internettforbindelsen er gjenopprettet. Det er også mulig å benytte internett over 3G og 4G på mobilen, og det er mulig å opprette et trådløst nett via sin mobiltelefon slik at man kan bruke internett via PC. Telenor beklager på det sterkeste de problemer dette har medført våre kunder og andre. Vi gjør vårt ytterste for at feil skal bli rettet.