Wholesalewinter09_026_medium

Telenor tilbyr wholesale produkter for å produsere mobile eller fastlinje tjenester. Virksomheten tilbyr produkter som gir tilgang til det største og råeste nettet i Norge.

Wholesale er Telenors produktportefølje rettet mot operatørmarkedet for telekommunikasjonsløsninger. Enten du er en etablert aktør eller ønsker å komme inn på det norske telemarkedet har Telenor kommunikasjonsløsningen som vil passe for dette formål. Våre produkter er basert på Norges best utbygde tele- og datanett.

Vi har en landsdekkende infrastruktur bestående av kobberkabler, fiber og mobile basestasjoner. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter bygget på nettopp Norges største infrastrukturnettverk. Produktene kan du selge videre under eget merkenavn eller du kan bruke det som innsatsfaktor i egne løsninger.

Telenor har 100 års erfaring i å bygge, utvikle og drifte nett. Telenor har et moderne driftsenter hvor våre nasjonale- og internasjonale nettverk overvåkes 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Velger du oss som leverandør får du løsninger av høy kvalitet som gjør at du med stor sikkerhet og troverdighet kan tilby tjenester i det Norske telemarkedet.